Risteilyt

Liki 10 metrinen ja kaksikerroksinen veneemme Bayliner 288 Discovery on valmiina sinua ja seuruettasi varten rauhalliseen maisemaristeilyyn tai vauhdikkaaseen kruisailuun, sinä päätät! Kotisatamamme on Tampereella. Risteilemme tutuksi tulleen Näsijärven lisäksi myös Pyhäjärvellä!

Veneen kapasiteetti on 10 matkustajaa.

.

Venetaksi

  • Lähtömaksu 90€
  • Ajettu matka 25€/MPK* ( 1MPK = 1,85 km )
  • Odotustunnit 120€/h

* Ajettu matka on meno + paluu yhteensä meripeninkulmina

Tilausristeilyhinnasto

  • Ensimmäinen tunti: 250€/h
  • Toisesta tunnista eteenpäin: 190€/h
  • Odotustunnit tai ajanvietto veneellä risteilyn yhteydessä: 120 €/h

Tutustu risteilyesimerkkeihimme! Valitse niistä mieleinen tai räätälöidään sinunlaisesi!

Kaunis Pispala ja lempeät löylyt
(6h)

Risteily kauniilla Näsijärvellä saunalle ja takaisin. Missä haluaisit saunoa? Voit valita mieleisesi yhteistyösaunoistamme: Hangaslahden sauna, Rustholli, Niemi-Kapeen tila tai Toininveräjä. Oli valintasi mikä tahansa, lupaamme loistavat löylyt! Järjestämme halutessasi niin ruoka- kuin juomatarjoilut veneelle ja/tai saunalle. Myös omat tarjoilut voi tuoda veneelle.

Tutustu saunavaihtoehtoihin:

  • Hangaslahti
  • Rustholli
  • Niemi-Kapeen tila
  • Toininveräjä

Rauhallinen Näsi- tai Pyhäjärvi-risteily ja illallinen
(8h)

Rauhallista risteilyä kauniilla Näsi- tai Pyhäjärvellä. Tämän jälkeen idyllinen illallinen veneellä tai esimerkiksi ravintola Maisassa tai Rusthollissa. Erinomaiset maisemat ja mukava ympäristö! Yrityksemme järjestää myös tarvittaessa veneelle lisäksi pieniä alkupaloja sekä juomatarjoilut yhteistyöravintolastamme. Myös omat tarjoilut voi tuoda veneelle halutessaan. 

Vauhdikas polttariristeily
(4h)

Järjestä kaverillesi unohtumattomat polttarit! Kahvat kaakkoon, musiikki raikumaan Pioneerin audiojärjestelmästä, kylmät juomat jääkaappiin ja nokka järvelle! Polttarisankarille donitsiajelu tai kokeneemmalle vesipedolle vesisukset alle. Vaihtoehtoisesti veneellä voit järjestää esim. Texas Holdem- tai sököturnauksen tai rantautua pelaamaan mölkkyä. Juomat ja ruuat voit tuoda itse tai voimme järjestää ne yhteistyöravintolastamme.

Kahden päivän risteily Hämeenlinnaan
(32h)

Lähde perheen kanssa tai kerää jopa 10 hengen kaveriporukka ja vietä uskomattomat kaksi päivää Pyhäjärvellä ja yö kesäkaupunki Hämeenlinnassa! Jahdille mahtuu varsin mukavasti nukkumaan jopa viisi aikuista tai kaksi perhettä pienten lasten kanssa. Matkalla mahdollisuus pysähtyä esim. grillaamaan, uimaan tai saunomaan. Kalasta auringon laskiessa, nauti Suomen suvesta ja järven annista. Muita pysähdyspaikkavaihtoehtoja mm. Lepaan viinitila tai Visavuori Valkeakosken Sääksmäellä. Valitessasi ajankohdaksi pe-la tai la-su on myös yöriennot varmistettu Hämeenlinnassa. Juomat ja ruuat voit tuoda itse, ostaa lisää matkalta tai voimme järjestää ne yhteistyöravintolamme kautta. 

Kalastusta vailla säähuolia
(6h)

Rauhalliseen tahtiin ilta kalassa järvellä. Vetouistelua tai karikonreunaan ahvenia narraamaan. Vapojen liikkeitä voit tarkkailla yläkannelta tai sisätiloista. Suositellaan erityisesti hyvässä seurassa. 

Risteily Näsi- tai Pyhäjärven haluamaasi rantakohteeseen
PYYDÄ TARJOUS!

Tampereen järvillä on lukuisia vapaa-ajanviettokohteita, joista maihin jäävät eivät tiedäkään. Lähde järvelle, tarjoamme kyydin! Risteilykohdevaihtoehtoja voit katsoa esim. seuraavista linkeistä. 

Kaupungin retkeilysaari: www.lempinen.net/peronsaari/missa.html
Pimeesalmen terassi ja tanssit: http://www.enqvistintelakka.fi/
Kylpylähotelli Eden: http://www.rantasipi.fi/hotellit/eden/fi_FI/etusivu/
Muroleen kanava: http://www.muroleenkesakahvila.fi/ 

Kyliä tai kaupunkeja vesireitillä: Kämmenniemi, Kuru, Ruovesi, Vilppula, Visuvesi, Virrat, Lempäälä, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi, Hattula, Hämeenlinna
Tarvittaessa muokkaamme risteilyn täysin toiveidesi mukaisesti. Kerro mitä haluat ja räätälöimme juuri haluamasi paketin! 

PYYDÄ TARJOUS!

Hintoihin lisätään ALV 10 %. Hinnat sisältävät risteilyn osuuden. Sauna ja tarjoilut tulevan risteilyhinnan päälle erillisen hinnaston mukaisesti.